ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ μεταξύ αλλοδαπών σε γνωστό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη - Βγήκαν και μαχαίρια! ΒΙΝΤΕΟ


Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών - Εκτοξεύθηκαν πυροσβεστήρες και καρέκλες, ενώ προκλήθηκαν φθορές στο εσωτερικό του ξενοδοχείου
Απίστευτες καταστάσεις σε γνωστό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, με άγρια συμπλοκή μεταξύ ομάδων αλλοδαπών εντός του χώρου της επιχείρησης.
//

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, που επικαλείται το typosthes.gr, μία ομάδα αλλοδαπών εισήλθε το απόγευμα της Τρίτης στο χώρο του ξενοδοχείου. Σκοπός τους ήταν να αφήσουν ένα πακέτο για έτερο άνδρα, που διέμενε στο ξενοδοχείο.
//
Έπειτα από λίγη ώρα, μία δεύτερη ομάδα αλλοδαπών «εισέβαλε» στο λόμπι, με έναν εξ αυτών να κρατάει μαχαίρι. Η δεύτερη ομάδα επιτέθηκε στην πρώτη και για λίγη ώρα επικράτησε πανδαιμόνιο. Εκτοξεύθηκαν πυροσβεστήρες και καρέκλες, ενώ προκλήθηκαν φθορές στο εσωτερικό του ξενοδοχείου.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί η ΕΛ.ΑΣ., η οποία διεξάγει έρευνες.//


via Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper https://ift.tt/2MqpofB
ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ μεταξύ αλλοδαπών σε γνωστό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη - Βγήκαν και μαχαίρια! ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ μεταξύ αλλοδαπών σε γνωστό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη - Βγήκαν και μαχαίρια! ΒΙΝΤΕΟ Reviewed by Γρανάζι info on Ιουνίου 13, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.